Uitzendbureau Nieuw Vennep

Uitzendbureau Nieuw Vennep

Een bijzonder uitzendbureau in Nieuw Vennep vind je bij Persoonlijk. Het is ondertussen wijd bekend dat je bij ons steeds interessante vacatures vindt en dat de kans om een leuke, nieuwe werkgever te vinden er groter is dan bij elk ander willekeurig uitzendbureau. Niet voor niets weten steeds meer werkgevers Persoonlijk als uitzendbureau in Nieuw Vennep te vinden. Buiten Nieuw Vennep zijn we ook actief in Hoofddorp en Zandvoort.

Bij ons uitzendbureau in Nieuw Vennep draait het om het totaalplaatje

De reden dat we zo succesvol blijken heeft onder meer te maken met het feit dat wij uitgaan van het totaalplaatje, bij ons uitzendbureau in Nieuw Vennep is het niet alleen belangrijk wat iemand kan en welke diploma’s hij of zij heeft. Wij willen iemand die werk zoekt ook echt leren kennen.

We willen de werkzoekende ook vooral beter leren kennen. Omdat het ons streven is  om telkens weer voor een perfecte match te zorgen tussen werkgever en werkzoekende. En dat kan alleen als je ook inzicht hebt in het feit of iemand eigenlijk wel bij een organisatie past. Om die reden zitten we er slechts zelden naast. Dat wordt door werkgevers bijzonder gewaardeerd. Die weten dat als we een kandidaat aandragen, dit een gemotiveerde medewerker is die bovendien past binnen de bedrijfscultuur. Dat geeft ook meteen aan dat ons uitzendbureau in Nieuw Vennep dus ook de werkgevers goed moet kennen. Dat is dan natuurlijk ook het geval.

We richten ons bij de bemiddeling niet op een bepaalde sector of branche

Bij ons uitzendbureau in Nieuw Vennep vind je de leukste vacatures. Bijzonder is de variëteit in vacatures. We richten ons wat de bemiddeling betreft niet op slechts één sector of branche. We zijn breed georiënteerd. Dat maakt dat we een zeer diverse groep werkzoekenden begeleiden in hun zoektocht naar werk. De manager stapt hier even gemakkelijk binnen als iemand die parttime productiewerk zoekt. Binnen ons uitzendbureau in Nieuw Vennep maakt dat overigens geen verschil. Bij Persoonlijk behandelen we iedereen op dezelfde manier en doen voor iedereen steeds ons stinkende best.

Toewerken naar de bekende stip aan de horizon

Of het nou gaat om werk in de logistiek, op een afdeling klantenservice of in de schoonmaak, we streven uiteraard steeds een langdurige en duurzame samenwerking na. Samen met de werkzoekende bepaalt een specialist van ons uitzendbureau in Nieuw Vennep een traject naar de bekende stip aan de horizon. En ja, daar mag best een stuk ambitie in liggen, dat mag best een uitdaging zijn ook. De lat mag best een beetje hoog gelegd worden.

Ook voor detachering en voor werving en selectie

Overigens kunnen werkgevers ook bij ons uitzendbureau in Nieuw Vennep binnenstappen voor detachering en werving en selectie. Ook die aspecten van het vak beheersen we als geen ander, Kies je voor detachering via ons van het uitzendbureau in Nieuw Vennep, dan ben je zeker van een groep medewerkers die gemotiveerd en flexibel is. Deze groep kun je inzetten voor een wat langer traject. Wat betreft werving en selectie kunnen we een beroep doen op ons zeer brede netwerk. Persoonlijk doet zijn naam eer aan met een persoonlijke benadering van zowel werkgever als werkzoekende. Meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom langs.

Werving en selectie

Vacatures zoeken.

Sommige werkzoekenden weten wat zij willen. En ander is op zoek naar een volledig nieuwe uitdaging. Door ons PERSOONLIJKe contact en diverse moderne technieken die wij jou graag vrijblijvend willen toelichten, zijn wij ervan overtuigd de juiste baan voor jou te vinden in een passend bedrijf.

Persoonlijk maatwerk