Over ons

Wie zijn wij?

Persoonlijk maatwerk is het bemiddelingsbureau in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Leiderdorp, Voorschoten en Hoofddorp, waarbij het persoonlijke contact centraal staat. Wij hebben contact in diverse branches. Doordat wij zowel met de werkgever als met de werknemer nauw betrokken zijn, zijn wij ervan overtuigd de juiste match te kunnen maken voor beide partijen.

Naast werving en selectie zorgen wij ook voor ZZP-bemiddeling. Wij bemiddelen in vaste en tijdelijke banen; fulltime en parttime volgens de voorgeschreven wet- en regelgeving. Ook voor vakantiewerk kun je bij ons aankloppen.

Vacatures zoeken

Sommige werkzoekenden weten wat zij willen. Een ander is op zoek naar een volledig nieuwe uitdaging. Door ons PERSOONLIJKE contact en diverse moderne technieken die wij jou graag vrijblijvend willen toelichten, zijn wij ervan overtuigd de juiste baan voor jou te vinden in een passend bedrijf.

Waarom Persoonlijk maatwerk?

Laagdrempelig. Geen ingewikkelde formulieren invullen met vage vragen. Wij willen jou graag persoonlijk leren kennen door middel van een persoonlijk gesprek. Wat voor type mens ben jij? Waar liggen jouw krachten? Wat zijn jouw interesses?
Doordat wij regelmatig contact met kandidaten hebben, kunnen wij zorgdragen aan de juiste loopbaan in jouw carriere.
Continu contact onderhouden wanneer zowel een kandidaat als opdrachtgever hiervoor openstaat. Hierdoor kunnen we goed polsen of wij de juiste match gemaakt hebben.
Leeftijd maakt bij ons niet uit! De branche waarin jij interesse hebt, gaan wij ons in verdiepen. Op deze manier zijn wij ervan overtuigd iedereen te kunnen helpen aan de juiste baan of medewerker.

Neem contact met ons op

Contactinformatie

Vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in en wij nemen spoedig contact met je op.

Wie zijn wij?

Naast bemiddelen kun je als werknemer/ZZP’er ook je administratie bij Persoonlijk maatwerk onderbrengen. Op deze manier heb je als werknemer/ZZP’er je volledige administratie onder één dak.

Persoonlijk maatwerk