Diensten

Onze werkwijze

Waar ben jij naar op zoek als werkzoekende? Wat voor dienstverband heb jij voor ogen? Wat voor werknemer zoek jij om jouw team te versterken? Wat voor dienstverband wil jij verstrekken aan jouw toekomstige werknemer? Door het persoonlijke contact met beide partijen streven wij naar de perfecte match. Dit is onze taak! Als wij denken de juiste match te hebben gevonden; kloppen de functie-eisen van de werkgever met het wensenlijstje van de werknemer? Dan koppelen wij betreffende partijen aan elkaar en heeft de werkzoekende partij (de nieuwe werknemer) een nieuwe baan bij zijn of haar nieuwe werkgever!

Zolang jij nog geen baan hebt gevonden, blijven wij ernaar streven de juiste baan voor jou te vinden. Ons bestand met CV’s wordt niet gebruikt als database!

Op onze website kun jij heel gericht op zoek gaan naar beschikbare vacatures. De vacatures zijn ingedeeld per regio, branche, dienstverband en opleidingsniveau zodat je heel specifiek op zoek kunt gaan. Wij willen jou helpen en stimuleren naar het zoeken van een passende baan. Een baan die op jouw lijf is geschreven. Een baan waar jij jouw kennis en ervaring in kan toepassen en waar jij in kan groeien. Het persoonlijke contact met ons zal jou ongetwijfeld helpen aan de baan die jij voor ogen hebt.

Via onze website, een telefoontje of het sturen van een e-mail, kom jij op een gemakkelijke manier met ons in contact. Wij zorgen voor de bemiddeling. Mocht de baan die jij voor ogen hebt niet op onze website staan, laat het ons dan weten. Dan gaan wij hiernaar op zoek. Neem contact met ons op, laat jouw gegevens achter zodat wij contact met jou op kunnen nemen of schrijf een open sollicitatie naar Persoonlijk maatwerk!

Heb je een vraag?

ZZP-Bemiddeling

Zelfstandigen Zonder Personeel. Ben jij een ZZP’er? Dan ben jij op zoek naar een opdrachtgever. En wij kunnen jou aan die opdrachtgever koppelen. Het is van uiterst belang dat wij weten over welke kwaliteiten de ZZP’er beschikt zodat de opdrachtgever hier gebruik van kan maken. Als wij dit goed in kaart hebben, kunnen wij de ZZP’er bij de juiste opdrachtgever plaatsen.

In de huidige arbeidsmarkt is de vraag naar ZZP’ers erg groot. Wat wij belangrijk vinden is dat wij ook de ZZP’ers PERSOONLIJK kennen die bij ons ingeschreven staan. Wij streven ernaar dat de bedrijven die op zoek zijn naar ZZP’ers, in contact komen met de juiste vakmensen. Wij zorgen ook voor de bemiddeling tussen ZZP’er en opdrachtgever.

In diverse branches, hebben wij een groot netwerk van bedrijven opgebouwd waar diversiteit aan ZZP’ers wordt gevraagd. Indien nodig, begeleiden wij jou.

Ook de administratie van een ZZP’er kan bij Persoonlijk maatwerk ondergebracht worden. Op deze manier heb jij alle administratie onder één dak.
Als een ZZP’er via Persoonlijk maatwerk aan het werk gaat bij één van onze opdrachtgevers, voer jij de opdracht direct uit voor de opdrachtgever. Als ZZP’er staan jouw kennis en kwaliteiten centraal en ben jij zelf verantwoordelijk voor de werkzaamheden bij de opdrachtgever. Ben jij een dag afwezig zonder dit te melden, voer jij jouw werkzaamheden niet naar behoren uit? Toon jij ongewenst gedrag? Dan spreekt de opdrachtgever jou hierop aan.
Blink jij ergens in uit? Dan komt dit uiteraard ook direct naar voren.

Wij kunnen door PERSOONLIJK contact met jouw toekomstige opdrachtgever de opdracht binnenhalen waar jij naar op zoek bent omdat wij van jouw kwaliteiten en kennis op de hoogte zijn! Kortom; streven naar de ideale match is ook wat wij voor ZZP’ers voor ogen hebben.

Als ZZP’er via Persoonlijk maatwerk aan de slag bij een opdrachtgever.

 Jij komt in contact met Persoonlijk maatwerk, wij plannen een PERSOONLIJK gesprek in. Wij nemen jouw kennis en ervaring in ons op, vragen naar jouw ambities en gaan op zoek naar de juiste opdrachtgever aan de hand van jouw wensen.

Wanneer wij de juiste opdracht gevonden denken te hebben, leggen we dit bij jou als ZZP’er voor en spreken wij een uurtarief af.

Als de bovengenoemde stappen rond zijn, ga jij als ZZP’er aan de slag en factureer jij wekelijks aan ons.

Persoonlijk maatwerk stemt dit af met de opdrachtgever en betaalt jouw factuur.
ZZP’ers zitten dicht bij het vuur op het moment dat zij bij Persoonlijk maatwerk ingeschreven staan. Wij kunnen continue in de gaten houden of er passende opdrachten zijn. Jij bent eigen baas. Maar wij zorgen ervoor dat jij nooit op jouw geld hoeft te wachten.

Wil jij als ZZP’er ontzorgd worden in jouw zoektocht naar een nieuwe opdracht en in jouw administratie? Dan ben je bij Persoonlijk maatwerk aan het juiste adres.

Heb jij interesse als ZZP’er om aan de slag te gaan? Of ben jij als opdrachtgever op zoek naar de ZZP’er die bij jouw bedrijf past? Neem contact met ons op! En wij starten de zoektocht voor jou!

Heb je een vraag?

Vakantiewerk

Op zoek naar een tijdelijke baan? Dit is niet altijd even makkelijk. Beperkt aantal uren of juist voor een korte periode veel uren. Vakantiewerk!
Persoonlijk maatwerk heeft nauw contact met bedrijven in diverse branches die allemaal regelmatig werknemers zoeken voor een kortere periode. Dit kan zijn om bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof in te vullen of omdat een bedrijf extra handjes kan gebruiken voor een verhuizing. Grote organisaties die te maken hebben met medewerkers die op vakantie gaan. Jouw inzet kan misschien wel heel goed van pas komen.

Ben jij op zoek naar een vakantiebaan? Of wil jij in ieder geval voor een kortere periode werk zoeken? Neem gerust contact met ons op en wij maken zo snel mogelijk een afspraak met jou!

Heb je een vraag?

Administratie onderbrengen bij Persoonlijk maatwerk

Als ZZP’er heb jij het waarschijnlijk druk genoeg met jouw werkzaamheden. Je hebt een opdrachtgever waar je voor werkt. Daarnaast moet jij je uren bijhouden en nog veel meer. Wij kunnen jou ontzorgen. Jouw administratie kan bij ons ondergebracht worden. Op deze manier heb jij al jouw administratie onder één dak.
Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen!

Persoonlijk maatwerk