Uitzendbureau Hoofddorp

Uitzendbureau Hoofddorp

De meeste kans op een nieuwe baan heb je bij Persoonlijk, hét uitzendbureau in Hoofddorp. Het is de brede interesse in onze kandidaten en het feit dat we zeer breed georiënteerd zijn, wat onze werkwijze zo succesvol maken. Iedereen die bij ons binnen stapt, krijgt de aandacht die het verdient in de zoektocht naar een nieuwe werkgever of -nemer. 

Bij ons uitzendbureau in Hoofddorp ga je als eerste langs als je naarstig op zoek bent naar een nieuwe baan. Waarom? Omdat de kans om een passende werkkring te vinden in Hoofddorp simpelweg het grootst is. Het is de unieke werkwijze die ons uitzendbureau in Hoofddorp er op nahoudt. En die manier van werken wordt ondertussen door zowel werkzoekenden als werkgevers bewierookt. Omdat we voor de perfecte match gaan, houden wij ook rekening het karakter van een kandidaat en de potentiële werkgever.

Naast Hoofddorp zijn we ook actief in onder andere Nieuw-Vennep en Zandvoort.

Brede interesse

Wat anders is, is de brede interesse die wij bij Persoonlijk, hét uitzendbureau in Hoofddorp, voor de kandidaten hebben. Dat doen we niet voor niets. In onze visie is het uitzenden van personeel meer dan mensen met het juiste diploma bij een werkgever plaatsen. Het is het karakter dat mede bepalend is of er al dan niet sprake zal zijn van een goede match. Vaak wordt daar niet bij stilgestaan, bij Persoonlijk doen wij dat wel. Want als iemand wel de juiste competenties heeft maar in onze visie wat betreft het karakter niet past bij het bedrijf, zal van een perfecte match nooit sprake zijn. Ook daarom nemen wij bij ons uitzendbureau in Hoofddorp uitgebreid de tijd om kennis te maken met alle kandidaten die zich bij ons inschrijven.

We nemen iedereen serieus en doen voor iedereen evenveel moeite

Wat ons verder onderscheidt van de andere uitzendorganisaties, is dat we breed georiënteerd zijn en middenin de samenleving staan. Of zoals we ook wel zeggen, met de voeten in de klei. Bij ons uitzendbureau in Hoofddorp nemen we iedereen even serieus en doen voor iedereen even veel moeite. Of dat nou een manager is die een bepaalde nieuwe werkkring zoekt of iemand die toe is aan zijn eerste baan. Heb jij wel bepaalde doelen, maar heb je nog niet de competenties om een dergelijke baan te krijgen? Ook scholing en opleiding is bij ons uitzendbureau in Hoofddorp mogelijk. Er is zelfs een combinatie mogelijk van werken en het volgen van een studie.  

Ook inzetbaar voor detachering en voor werving en selectie

Belangrijk is verder dat we samen een bepaalde route uitstippelen. Die route moet de weg plaveien naar de bekende stip op de horizon. Uiteraard werkt ons uitzendbureau in Hoofddorp steeds met reële doelstellingen, we richten onze blik echter wel steeds op de toekomst. Daarnaast hechten we aan het opbouwen van een duurzame relatie met zowel de werkzoekende als de werkgevers. Overigens kunnen werkgevers ons ook inschakelen als het gaat om detachering en werving en selectie. Zeker wat dat laatste betreft kunnen we putten uit een zeer breed netwerk. Mensen die werk zoeken en werkgevers die alleen genoegen nemen met de beste werknemers doen er dus verstandig aan om snel eens binnen te stappen bij ons uitzendbureau in Hoofddorp. Dan gaat het balletje rollen. En in ons geval rolt dat balletje altijd de goede kant op.

Werving en selectie

Vacatures zoeken.

Sommige werkzoekenden weten wat zij willen. En ander is op zoek naar een volledig nieuwe uitdaging. Door ons PERSOONLIJKe contact en diverse moderne technieken die wij jou graag vrijblijvend willen toelichten, zijn wij ervan overtuigd de juiste baan voor jou te vinden in een passend bedrijf.

Persoonlijk maatwerk