Uitzendbureau Leiden

Uitzendbureau Leiden

Zou je graag snel (weer) aan de slag willen gaan? Dan is Persoonlijk, het uitzendbureau in Leiden dat je snel aan een nieuwe baan helpt! Of je nou op zoek bent naar een parttime baan of naar een fulltime baan, en ongeacht de branche waarin je op zoek bent, wij kunnen je verder helpen. Als uitzendbureau in Leiden hebben we een breed netwerk in de regio en verwachten we je snel aan een passende baan te kunnen helpen. Weet jij al naar wat voor baan je op zoek bent? Of heb je nog helemaal geen idee van wat je wilt? Bij Persoonlijk lopen we de mogelijkheden graag uitgebreid met je na.

Naast Leiden zijn wij ook werkzaam voor Katwijk, Leiderdorp, Oegstgeest, Rijnsburg, Voorschoten en Warmond.

Onze aanpak

Ben je op zoek naar een uitzendbureau in Leiden en besluit je om voor Persoonlijk te gaan? Dan kun je zeker zijn van een persoonlijke en effectieve aanpak. Wij gaan samen met je na wat voor baan het best bij je past. Wanneer we een goed beeld hebben van jouw wensen en kwaliteiten, gaan we na of we een geschikte baan kunnen vinden. Het duurt meestal niet lang voordat je aan de slag kunt. Werk je via ons uitzendbureau in Leiden, dan staan we bovendien te allen tijde voor je klaar. Loopt iets niet helemaal lekker of heb je vragen? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen. De persoonlijke werkwijze is wat Persoonlijk uniek maakt. Wij denken voortdurend met je mee, ook over je toekomstige loopbaan.

Werken in Leiden

Leiden is een geliefde stad die vooral bekend staat om de universiteit. In de stad hebben veel bedrijven zich gevestigd en er zijn dan ook veel banen beschikbaar. In de stad zijn veel horecabanen beschikbaar, net als dat er in Leiden veel gezocht wordt naar administratief personeel en zorgmedewerkers. Als je woonachtig bent in omgeving Leiden, kunnen we ook voor jou vast en zeker binnen een mum van tijd een leuke werkplek vinden. Bij Persoonlijk hebben we als uitzendbureau samenwerkingen met verschillende bedrijven in Leiden. Daardoor verwachten we snel een leuke werkplek voor jou te kunnen vinden.

Snel aan een baan komen via Persoonlijk?

Wil jij zo snel mogelijk aan een leuke baan komen via ons uitzendbureau in Leiden? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen dan samen met je nagaan welke banen goed bij jou passen. Direct daarna gaan we voor je aan de slag om een werkgever te vinden die bij je past. Of je nou in de horeca wilt werken, in de zorg of op kantoor, wij vinden vast en zeker een geschikte baan via het uitgebreide netwerk van ons uitzendbureau in Leiden!

Voor werkgevers

Ben jij als werkgever op zoek naar personeel? Ook dan kunnen wij van uitzendbureau Persoonlijk je helpen. Bij Persoonlijk gaan we graag een langdurige samenwerking aan. Steeds weer slagen we erin om talentvolle medewerkers te vinden. Ben jij benieuwd naar wat we met ons uitzendbureau in Leiden voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met je door kunnen nemen. Wij zijn ervan overtuigd dat we ook geschikt personeel voor in jouw bedrijf kunnen vinden.

Werving en selectie

Vacatures zoeken.

Sommige werkzoekenden weten wat zij willen. En ander is op zoek naar een volledig nieuwe uitdaging. Door ons PERSOONLIJKe contact en diverse moderne technieken die wij jou graag vrijblijvend willen toelichten, zijn wij ervan overtuigd de juiste baan voor jou te vinden in een passend bedrijf.

Persoonlijk maatwerk