Uitzendbureau Katwijk

Uitzendbureau Katwijk

In Katwijk kun je weer zicht krijgen op de stip aan de horizon. Tenminste als je als werkzoekende een bezoek brengt aan ons uitzendbureau in Katwijk. We hebben er de leukste vacatures in tal van verschillende branches. Ook opleiding en scholing is een optie. Werk is belangrijk. Niet alleen om zo geld te verdienen maar ook voor je eigen identiteit. Bij ons uitzendbureau in Katwijk wordt verder gekeken dan alleen naar de competenties. Daarom zijn wij hier in Katwijk als geen ander in staat om te beoordelen wie wel en wie niet bij een bepaalde organisatie past.

Naast Katwijk is Persoonlijk ook actief in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Rijnsburg, Voorschoten en Warmond.

Kans op een leuke baan het grootst

Weet je wat je zeker moet doen als je naarstig op zoek bent naar een baan? Een bezoek brengen aan ons uitzendbureau in Katwijk. Hier is de kans dat je een leuke baan vindt namelijk het grootst. Telkens weer plaatsen wij de leukste vacatures. Omdat er niet branchespecifiek gewerkt wordt, is het voor iedereen goed eens langs te gaan bij ons uitzendbureau in Katwijk. 

Tijdelijke job met toekomstperspectief

De kans is groot dat, als je je gaat inschrijven bij ons uitzendbureau in Katwijk je snel een baan als flexwerker vindt of een tijdelijk job krijgt met toekomstperspectief. Nergens anders is het aanbod vacatures namelijk zo groot. Van productiewerk tot een administratieve baan, van werken in de logistiek tot medewerker klantenservice; bij ons uitzendbureau in Katwijk is de kans het grootst dat je er stuit op een passende vacature. Het vinden van werk is uitermate belangrijk voor mensen, Niet alleen vanwege het inkomen, maar ook voor je identiteit. Met een baan doe je er toe, voeg je iets te aan de maatschappij. 

Niet alleen de korte termijn

Bij ons uitzendbureau in Katwijk kijkt men niet alleen naar de korte termijn. Samen met jou kan een ontwikkeltraject uitgestippeld worden. Daar kan opleiding en scholing onderdeel van zijn. De combinatie werk en scholing is eveneens een optie. Met dank aan ons uitzendbureau in Katwijk kun jij weer naar een mooie toekomst kijken, heb je weer een stip aan de horizon. 

Middenin de samenleving

Ons uitzendbureau in Katwijk wil het beste voor jou als werkzoekende en uiteraard ook voor de werkgevers. De perfecte koppeling is waar wij elke dag weer naar streven. In Katwijk zoeken we naar vooral een duurzame relatie. Behalve de competenties spelen ook karaktereigenschappen een rol. Als geen ander weet ons uitzendbureau in Katwijk in te schatten of jij wel of niet bij een organisatie past. Het mooie is dat de mensen achter ons uitzendbureau zelf middenin de samenleving staan. We weten wat er speelt en gaan er op uit om leuke vacatures binnen te halen. Dat en de oprechte interesse in de kandidaten maakt Persoonlijk een bijzondere organisatie. Ons uitzendbureau in Katwijk is ook inzetbaar als je zoekt naar detachering. Door het brede netwerk is het ook je partner als het gaat om werving en selectie. Regelmatig weten we heel snel met geschikte namen te komen als gezocht wordt naar mensen voor managementposities binnen een onderneming.

Werving en selectie

Vacatures zoeken.

Sommige werkzoekenden weten wat zij willen. En ander is op zoek naar een volledig nieuwe uitdaging. Door ons PERSOONLIJKe contact en diverse moderne technieken die wij jou graag vrijblijvend willen toelichten, zijn wij ervan overtuigd de juiste baan voor jou te vinden in een passend bedrijf.

Persoonlijk maatwerk