Uitzendbureau Voorhout

Uitzendbureau Voorhout

en bepaalde branche of sector

Bij Persoonlijk als uitzendbureau in Voorhout richten we ons niet zozeer op een bepaalde branche of sector. We zijn zeer breed georiënteerd. Dat betekent dus dat de managers die iets nieuws zoeken maar ook de mensen die alleen parttime willen werken bij ons binnen kunnen stappen. Wij maken geen verschil en doen voor iedereen het maximale om een passende werkkring te vinden. Is daar extra scholing en opleiding voor nodig? Dan is dat bij ons zeker een optie. Bij ons uitzendbureau in Voorhout doen er alles aan om jou die baan te bieden die je zoekt. Dit doen we niet alleen in Voorhout maar ook in de rest van de Bollenstreek zoals Hillegom, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Sassenheim en Teijlingen.

Ook voor detachering en werving en selectie

Werkgevers kunnen ook een beroep op ons uitzendbureau in Voorhout doen als het gaat om detachering. Wij zorgen dan voor flexibel personeel voor de wat langere periode. Werving en selectie is ook aan ons zeker besteed. We hebben een breed netwerk en, omdat we de mensen dus echt goed kennen, kunnen we ook in dat opzicht vaak heel erg veel voor werkgevers betekenen.  In alles zijn we zeer laagdrempelig, de deur staat altijd voor iedereen open. Omdat wij een zeer proactieve houding hebben, is ook bij jou als werkzoekende natuurlijk gewenst. Het komt ons niet aanwaaien, maar het komt ook jou niet aanwaaien. Laten we dus afspreken contact te houden. Dan kunnen we snel een stip aan de horizon zetten. Dan kunnen dromen zomaar eens geen bedrog blijken. Meer weten over de mogelijkheden bij ons uitzendbureau in Voorhout of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Werving en selectie

Vacatures zoeken.

Sommige werkzoekenden weten wat zij willen. En ander is op zoek naar een volledig nieuwe uitdaging. Door ons PERSOONLIJKe contact en diverse moderne technieken die wij jou graag vrijblijvend willen toelichten, zijn wij ervan overtuigd de juiste baan voor jou te vinden in een passend bedrijf.

Persoonlijk maatwerk