Uitzendbureau Lisse

Uitzendbureau Lisse

Bij ons plaatselijke uitzendbureau in Lisse, weten we als geen ander hoe we de juiste mensen op de juiste plaats krijgen. Dat en de brede dienstverlening maakt van ons uitzendbureau een heel bijzondere organisatie. Daar begint dus ook de zoektocht naar een nieuwe baan. Wil je meer weten over wat mogelijk is bij ons uitzendbureau in Lisse? Lees dan verder of neem contact op.

Buiten Lisse zijn we ook in de rest van de Bollenstreek zoals in Hillegom, Noordwijk, Noordwijkerhout, Sassenheim, Teijlingen en Voorhout.

Altijd de leukste vacatures in Lisse

Het is heel gek. Terwijl het gemiddelde uitzendbureau zucht en zweet en moeite heeft om vacatures aan te kunnen bieden, vind je ze bij ons uitzendbureau in Lisse nog volop. Dat is geen toeval. Dat heeft te maken met de bijzondere werkwijze van Persoonlijk, waar een kandidaat veel meer is dan alleen iemand die zich inschrijft en in de kaartenbak terecht komt. Omdat we bij ons uitzendbureau in Lisse graag een band met je willen ophouden en willen weten wie je bent, kunnen steeds perfecte koppelingen gemaakt worden tussen werkgevers en kandidaten.

Steeds zoeken naar de perfecte match

Het maken van de perfecte match is steeds het streven van ons uitzendbureau in Lisse. Die perfecte match kan er alleen komen als men zowel de werkgever als de kandidaat goed kent. Wat zijn jouw ambities, hoe zie jij je toekomst en wat zijn je sterke en minder sterke punten. Het zijn zomaar wat vragen die gesteld worden door onze specialisten. Op die manier, en met onze kennis en ervaring krijgen we een goed beeld van de kandidaten, we kunnen dan ook vaak prima inschatten wie wel en wie niet bij een organisatie past. Niet voor niets lukt het Persoonlijk om ook daadwerkelijk steeds de juiste mensen op de juiste plaatsen te krijgen. Regelmatig resulteert een samenwerking in een langdurige samenwerking, en dat is precies wat ons uitzendbureau in Lisse voor ogen heeft: een duurzame relatie. 

Voor zowel de managers als mensen die productiewerk zoeken

In Lisse vind je een gevarieerd aanbod vacatures. Hier richt men zich niet op een bepaalde branche of sector. Managers vinden er dus een nieuwe baan en mensen die productiewerk zoeken vinden er eveneens een uitdagende nieuwe job. Ons uitzendbureau in Lisse is er dus voor iedereen. Werkgevers kunnen Persoonlijk ook inschakelen voor detachering en werving en selectie. Bij detachering kan flexibel en gemotiveerd personeel geleverd worden voor een langere periode. En voor werving en selectie kan ons uitzendbureau in Lisse putten uit het brede netwerk dat wij hebben opgebouwd. 

Wie past wel en wie niet bij een organisatie

Het koppelen van de juiste mensen aan de juiste organisatie is meer dan alleen kijken naar wat iemand kan, dat het meer is dan een blik op het CV. Belangrijker is soms zelfs het gegeven of iemand wel bij een organisatie past. Of het karakter van de kandidaat aansluit bij de potentiële werkgever. Dat goed inschatten is wat ons uitzendbureau in Lisse goed kan. Als geen ander heeft het als snel inzicht wie er wel en wie er vooral ook niet bij een bepaalde werkgever passen. Het levert steeds de perfecte match op. En dat is elke dag opnieuw het streven. Meer weten over de mogelijkheden bij ons uitzendbureau in Lisse als werknemer of -gever? Neem dan direct contact met ons op.

Werving en selectie

Vacatures zoeken.

Sommige werkzoekenden weten wat zij willen. En ander is op zoek naar een volledig nieuwe uitdaging. Door ons PERSOONLIJKe contact en diverse moderne technieken die wij jou graag vrijblijvend willen toelichten, zijn wij ervan overtuigd de juiste baan voor jou te vinden in een passend bedrijf.

Persoonlijk maatwerk