Uitzendbureau Hillegom

Uitzendbureau Hillegom

Wil je graag weer aan het werk? Laat het de specialisten van ons uitzendbureau in Hillegom weten. Als geen ander weten we precies welke mensen bij welke werkgevers passen. Niet voor niets monden de koppelingen die in Hillegom gemaakt worden tussen werkzoekende en werkgevers uit in langdurige samenwerkingen. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden bij ons uitzendbureau in Hillegom.

Naast Hillegom zijn we ook beschikbaar voor andere dorpen in de Bollenstreek zoals Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Sassenheim, Teijlingen en Voorhout.

Mensen die ook bij een organisatie passen

Zoek je een nieuwe baan en zoek je als werkgever alleen de beste kandidaten voor bepaalde functies? Dan doe je bij voorkeur zaken met ons, wij van ons uitzendbureau in Hillegom. Bij ons weet je als werkgever dat je de beste kandidaten geleverd zijn. Mensen ook die bij de organisatie passen. Als werkzoekende, weet je zeker dat je de leukste vacatures in Hillegom vindt. En dat de kans om snel een nieuwe baan te vinden er groter is dan waar dan ook.

We willen een goed beeld krijgen van mensen die werk zoeken

Wij van Persoonlijk, hét uitzendbureau in Hillegom, beseffen hoe belangrijk werk is voor mensen. En dat niet alleen om inkomsten te genereren, maar ook voor je eigen identiteit. Het geeft je leven zin en inhoud, zo voelen althans de meeste mensen dat in elk geval. In die wetenschap doen we er elke dag opnieuw alles aan om dat te bewerkstelligen. Om te zorgen voor de perfecte match tussen de beste medewerkers en werkgevers. Om die match te realiseren is het noodzakelijk dat we steeds een goed beeld hebben van de werkzoekenden. Daarom nemen we ook de tijd voor een inschrijving. We zijn breder geïnteresseerd dan alleen in de naw-gegevens en de behaalde diploma’s. Het is heel simpel; je kunt dan wel alle diploma’s hebben, als je karakter niet bij een organisatie past zal er nooit sprake zijn van een goede match. Deze Persoonlijke benadering maakt ons uitzendbureau in Hillegom bijzonder.

Iedereen kan een baan vinden via ons uitzendbureau in Hillegom

En dus is onze interesse oprecht. Bij ons kan iedereen terecht. De manager die een nieuwe baan zoekt, maar ook mensen die parttime willen gaan werken kunnen wij bij ons uitzendbureau in Hillegom verder helpen. We zijn er voor iedereen en behandelen iedereen op dezelfde wijze. Overigens zijn we breder inzetbaar dan alleen het koppelen van de juiste mensen aan de juiste organisatie. Werkgevers kunnen ook voor detachering een beroep op ons doen. Dan zorgen wij dat je snel beschikt over gemotiveerde en flexibele medewerkers voor de langere termijn. Daarnaast staan we ook al te boek als een specialist in werving en selectie. Ook dat vak verstaan we als geen ander, mede dankzij het brede netwerk wat wij als uitzendbureau in Hillegom hebben opgebouwd.

Binnen onze organisatie spelen ook scholing en opleiding een belangrijke rol. Er is zelfs een combinatie tussen werken en opleiding mogelijk. Niet voor niets zegt men wel eens dat als je iets echt wilt, er altijd werk voor je is. Stap maar eens binnen en vertel wat je graag zou willen. Gaan we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. En die mogelijkheden zijn bij ons, hét uitzendbureau in Hillegom, groter dan je denkt. Maak er gebruik van en zet die stip aan de horizon. Want ook die ligt voor iedereen binnen handbereik.

Werving en selectie

Vacatures zoeken.

Sommige werkzoekenden weten wat zij willen. En ander is op zoek naar een volledig nieuwe uitdaging. Door ons PERSOONLIJKe contact en diverse moderne technieken die wij jou graag vrijblijvend willen toelichten, zijn wij ervan overtuigd de juiste baan voor jou te vinden in een passend bedrijf.

Persoonlijk maatwerk