Uitzendbureau Sassenheim

Uitzendbureau Sassenheim

In Sassenheim stap je als werkzoekende regelmatig even bij ons uitzendbureau in Sassenheim binnen. Dan houd je het paadje warm en dat vergroot de kans op werk. Die kans is toch al veel groter in Sassenheim afgezet tegen andere uitzendorganisaties. Waar dat in zit? In de actieve houding van onze specialisten en de interesse in de mens achter de kandidaat en dat is de veelzijdigheid. Mensen die in Sassenheim en omgeving wonen weten het al langer; de zoektocht naar werk start bij ons uitzendbureau in Sassenheim.  

Persoonlijk is ook actief in de rest van de Bollenstreek zoals Hillegom, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teijlingen en Voorhout.

In Sassenheim vind je steeds de leukste vacatures

Het zal werkzoekenden als muziek in de oren klinken. Wij van Persoonlijk, het uitzendbureau in Sassenheim, staan bekend om het feit dat we telkens weer leuke vacatures te bieden hebben en dat de kans om er werk te vinden dus groot is. Het valt tegenwoordig niet mee een leuke baan te vinden. De tijden zijn veranderd. Toch opent dat ook weer nieuwe deuren. Ons uitzendbureau in Sassenheim, doet dat. We zijn innovatief en creatief en willen de mensen die werk zoeken graag beter leren kennen.

Op de lauweren rusten is er niet meer bij als uitzendorganisatie. Er moet beduidend meer moeite gedaan worden om mensen aan een baan te helpen. In Sassenheim doen wij dat graag. Heel graag zelfs. Onze medewerkers staan middenin de samenleving en vanwege onze no-nonsense houding trekken we vacatures aan als een magneet. Bovendien zijn we altijd bereid een stapje harder te zetten, zijn we creatief en doortastend. 

Bijzonder is ook dat nergens anders meer interesse is in de kandidaten dan bij ons uitzendbureau in Sassenheim. We willen alles weten over wat je hebt gedaan, wat je graag zou willen doen, wat je ambities zijn en waar jouw stip op de horizon staat. Dat doen wij om een reden. Om steeds voor de goede koppeling te zorgen tussen opdrachtgevers en kandidaten, moeten we immers in kunnen schatten wie wel en wie niet bij een bepaalde organisatie past. Ons uitzendbureau in Sassenheim kan dat. Niet voor niets word je meteen bij je voornaam aangesproken als je later nog eens binnenstapt. Bij Persoonlijk kennen we onze kandidaten écht.

Iedereen kan terecht bij uitzendbureau in Sassenheim

Iedereen kan terecht bij ons uitzendbureau in Sassenheim. Managers die een nieuwe uitdaging zoeken, mensen die parttime willen werken en mensen die gewoon willen werken. Werkgevers kunnen eveneens een beroep doen voor detachering en voor werving en selectie. Ook dan zal al snel blijken dat we heel goed in kunnen schatten wie wel en wie niet bij een bepaalde organisatie hoort. Heb je bepaalde ambities en is er ook werk op dat vlak? Informeer dan naar onze scholings- en opleidingsmogelijkheden die we je kunnen bieden. Door het volgen van scholing kun je klaargestoomd worden voor een baan. En zo zijn er tal van mogelijkheden om je via ons uitzendbureau in Sassenheim verder te bekwamen en je te ontwikkelen. Ook dat maakt de uitzendorganisatie bijzonder. De hoogste tijd dus om eens bij ons binnen te stappen. De koffie staat altijd klaar.

Werving en selectie

Vacatures zoeken.

Sommige werkzoekenden weten wat zij willen. En ander is op zoek naar een volledig nieuwe uitdaging. Door ons PERSOONLIJKe contact en diverse moderne technieken die wij jou graag vrijblijvend willen toelichten, zijn wij ervan overtuigd de juiste baan voor jou te vinden in een passend bedrijf.

Persoonlijk maatwerk